søndag 21. mars 2010

Varmen har endelig kommet

Det har vært fint vær i noen dager nå, og kvikksølvet stiger jevnt og trutt oppover. Regntunge skyer har igjen funnet fram til Daytona Beach i dag, men da nyter vi en kopp te når vi ser igjennom noen av gårsdagens øyeblikk på stranda. Dere må nok fort venne dere til at det blir mye bilder fra stranda. En flott plass å oppholde seg om man vil sole seg, gå en tur eller bare sitte å ta seg noe kaldt å drikke. Aller best syntes jeg det er å gå tur å oppdage alle de flotte motivene herifra. Vi var så heldige å oppleve en hær av pelikaner langs stranda i går, og en hval!! Utrolig morsomt å kunne oppleve dyr som vi ikke får se hjemme.


Med varmen kommer det også mere folk. Det er springbreak for studenter, så det merkes at stranden lokker.
Aggie koste seg også veldig med strandlivet. Mye nytt å se på for en liten på snart ti måneder. Første gang hun var på en strand var i Malaysia, men var den gangen veldig redd for bølgene som skylte inn på stranda. Så da var det ekstra morsomt å se henne more seg med å gå barbeint i sanda, se på bølgene og gå etter måkene.

Gleder meg til flere varme dager i tiden fremover, tørre som våte.
Håper dere alle får en fin start på den nye uka. Ha det godt så lenge!

2 kommentarer:

  1. Så koselig dere må ha det der nede!!
    Cecilie

    SvarSlett
  2. Hei Kjersti
    Jeg har nå fått lest gjennom bloggen din (og den er veldig bra), så mye dere har opplevd på den tiden dere har vært der. Du er effektiv. Du er heldig som blir rik på erfaringer i forhold til annet syn og metoder på barn. Dette vil jeg høre mer om. Her hjemme teller vi dager til påskefri. Våren er veldig velkommen nå. Ådne sender en stor klem til Aggie
    Hilsen Elin.

    SvarSlett