mandag 19. april 2010

"Kommer man fra Tynset, så trives man overalt"....

Vi kommer ikke derifra, men vi trives fortsatt veldig godt her borte. Solans sitat og flere andre morsomme sitater fra Ivo Caprinos film Flåklypa Grand Prix, hummres til ofte i stua vår om dagen. Etter far på øya introduserte klipp fra filmen på youtube, ble Aggie helt oppslukt. Så da måtte noe av besøket vårt ta med seg Ivo Caprino samlingene våres med over dammen. Det har vært kjempehyggelig med besøk, og siden denne vulkanen på Island bestemte seg for å sende opp litt røyk, har vi fått ha besøk lengere enn planlagt. Det blir ikke så mye tid til å skrive her. Eller drive med små kreative sysslerier, men hverdagen vil nok snart komme tilbake til sommerøya. I bytte har vi fått oppleve mye av andre ting.

Igjen har vi vært en tur i den fantastiske byen St. Augustine. Føler oss nesten hjemme der, med muligheten til å gå rundt i en by å kikke. Ellers er det bilen som råder når man skal komme seg rundt i Daytona Beach og omegn.Flere fornøyelses parker har blitt opplevd. Vi har fått nye gode opplevelser fra Sea World, og den ene av Universal to parker, adventure island, vil bli husket godt av flere på sommerøya. Jeg som liker best å holde beina på jorden, overgikk meg selv flere ganger. Flere atraksjoner ble prøvekjørt, og konklusjonen er aldrig mer!!
Alt er utrolig bra gjennomført i de forskjellige verdnene som er laget. Til og med søppeldunkene (skulle gjerne ha tatt noen bilder av dem....) var designet til den "verdenen" som den befant seg i.
For oss fastboende som bor i området får vi årskort ved å kun betale 20 dollar mer, så jeg gleder meg stort til å besøke Universals andre park. Imellomtiden får dere nyte noen bilder fra adventure island.


2 kommentarer:

  1. Og min drøm om å komme meg til USA ble ikke akkurat mindre..hehe...*begynne å spare*

    SvarSlett
  2. Hei Kjersti, Jim og Aggie.
    Ønsker dere en riktig fin 17 mai. Håper dere får tid til å markere dagen på deres måte. Her er fin stasen tatt frem og vi er klare for å feire dagen.

    SvarSlett